Dátum : 11.08.2025 - 15.08.2025
Pondelok | |||
Polievka | [foto] |
0,33l Šošovicová s párkom |
1, |
Menu 1: | [foto] | 130g Bravčové mäso na paprike, krupicové halušky | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Vykostené kuracie stehno na grilovanej zelenine, dusená ryža | |
Menu 3: | [foto] |
350g Banánové lievance s nutelou |
1,3,7 |
Utorok | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Vývar | 1,9 |
Menu 1: | [foto] | 130g Černohorský bravčový rezeň, zemiaky, šalát | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 150g Bravčová pečeň na slanine, dusená ryž, kyslá uhorka | |
Menu 3: | |||
Streda | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Kelová s údeninou | 1 |
Menu 1: | [foto] | 130g Pečené bravčové plece na sviečkovej omáčke, domáca parená knedľa | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Kuracie medailónky v jogurtovej marináde, dusená ryža, šalát | 6 |
Menu 3: | [foto] |
350g Slivkové gule s posýpkou |
1,3,7 |
Štvrtok | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Francúzska | 1 |
Menu 1: | [foto] | 130g Pikantné kuracie krídelká, dusená ryža, dressing | 7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Bravčová panenka na poľovnícky spôsob, varené zemiaky | 1,9 |
Menu 3: | [foto] | 130g Zeleninový šalát s prosciuttom | |
Piatok | |||
Polievka | [foto] |
0,33l Karfiolová |
1,7 |
Menu 1: | [foto] | 350g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] |
130g Cigánsky bravčový rezeň, dusená ryža |
1,10 |
Menu 3: | [foto] |
250g Zemiakový prívarok, vajce + karbonátok |
1,3,7 |
Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená. Pôvod mäsa: Poľsko, Belgicko, EU Kuchyňa : 0944 092 242 Zodpovedný vedúci: Rudolf Bednár Polovičná porcia sa podáva výhradne deťom do 12 rokov! |
|||
Alergény v potravinách a ich označovanie: Povinosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplíva zo smernice Európského parlamentu a Rady 2003/89/ES ako aj zákona NRSR č. 152/1995 zb. Výskyt príslušného alergénu je vyznačený pri jedlách uvedených v tomto jedálnom lístku podľa nasledujúceho zoznamu:
|