Dátum : 21.04.2025 - 25.04.2025
Pondelok | |||
Polievka | [foto] |
Zatvorené: Veľkonočný pondelok |
1,7 |
Menu 1: | [foto] | 130g | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g | |
Menu 3: | [foto] |
|
1,3,7 |
Utorok | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Zelerový krém | 1,7 |
Menu 1: | [foto] | 130g Karlovarský guláš, krupicové halušky | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Marinované kuracie steaky v bylinkovej kruste, dusená ryža | 7 |
Menu 3: | 350g Rezance s makom a rozpraženým maslom | 1,3,7 | |
Streda | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Vývar | 1,9 |
Menu 1: | [foto] | 130g Vyprážaný bravčový rezeň v sezame, zemiaková kaša, šalát | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Penne s kuracím mäsom a syrovo - brokolicovou omáčkou | 1,7 |
Menu 3: | [foto] | ||
Štvrtok | |||
Polievka | [foto] | 0,33l Guľášová | 1 |
Menu 1: | [foto] | 130g Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] | 130g Vykostené kuracie stehno na grilovanej zelenine dusená ryža | 6 |
Menu 3: | [foto] | 150g Zeleninový šalát s prosciuttom, cesnaková domáca bagetka | 1 |
Piatok | |||
Polievka | [foto] |
0,33l Jarná zeleninová s vajicom |
1,7 |
Menu 1: | [foto] | 130g Buchty na pare s karamelom a makom | 1,3,7 |
Menu 2: | [foto] |
130g Bravčový rezeň z kare na rasci, dusená ryža, šalát |
1 |
Menu 3: | [foto] |
250g Pražské zapekané zemiaky (3 druhy syra, šunka), kyslá uhorka |
1,3,7 |
Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená. Pôvod mäsa: Poľsko, Belgicko, EU Kuchyňa : 0944 092 242 Zodpovedný vedúci: Rudolf Bednár Polovičná porcia sa podáva výhradne deťom do 12 rokov! |
|||
Alergény v potravinách a ich označovanie: Povinosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplíva zo smernice Európského parlamentu a Rady 2003/89/ES ako aj zákona NRSR č. 152/1995 zb. Výskyt príslušného alergénu je vyznačený pri jedlách uvedených v tomto jedálnom lístku podľa nasledujúceho zoznamu:
|