Jedálny lístok - SMAK

Dátum : 21.04.2025 - 25.04.2025

 

 

Pondelok      
Polievka [foto]

Zatvorené: Veľkonočný pondelok 

1,7
Menu 1: [foto] 130g  1,3,7
Menu 2: [foto] 130g    
Menu 3: [foto]

1,3,7
 
Utorok      
Polievka [foto] 0,33l  Zelerový krém  1,7
Menu 1: [foto] 130g  Karlovarský guláš, krupicové halušky  1,3,7
Menu 2: [foto] 130g  Marinované kuracie steaky v bylinkovej kruste, dusená ryža 7
 Menu 3:   350g  Rezance s makom a rozpraženým maslom 1,3,7
 
Streda      
Polievka [foto]   0,33l  Vývar 1,9
Menu 1: [foto] 130g  Vyprážaný bravčový rezeň v sezame, zemiaková kaša, šalát 1,3,7
Menu 2: [foto] 130g  Penne s kuracím mäsom a syrovo - brokolicovou omáčkou 1,7
Menu 3: [foto]    
       
Štvrtok      
Polievka [foto]  0,33l  Guľášová 1
Menu 1: [foto]  130g  Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa  1,3,7
Menu 2: [foto]  130g  Vykostené kuracie stehno na grilovanej zelenine dusená ryža 6
Menu 3: [foto]  150g  Zeleninový šalát s prosciuttom, cesnaková domáca bagetka 1
       
Piatok      
Polievka [foto] 

0,33l  Jarná zeleninová s vajicom 

 1,7
Menu 1: [foto]   130g  Buchty na pare s karamelom a makom  1,3,7
Menu 2: [foto]  

130g  Bravčový rezeň z kare na rasci, dusená ryža, šalát 

1
Menu 3: [foto]  

250g  Pražské zapekané zemiaky (3 druhy syra, šunka), kyslá uhorka 

 1,3,7
     

 

Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená. Pôvod mäsa: Poľsko, Belgicko, EU

Kuchyňa : 0944 092 242

Zodpovedný vedúci: Rudolf Bednár

Polovičná porcia sa podáva výhradne deťom do 12 rokov!

Alergény v potravinách a ich označovanie:

Povinosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplíva zo smernice Európského parlamentu a Rady 2003/89/ES ako aj zákona NRSR č. 152/1995 zb.

Výskyt príslušného alergénu je vyznačený pri jedlách uvedených v tomto jedálnom lístku podľa nasledujúceho zoznamu:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, spadla, kajút, alebo ich hybridy a výrobky z nich)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrna a výrobky z nich
  7. Mlieko z neho vrátane laktózy
  8. Orechy, ktorým sú mandle, lieskové, vlašské, kasu, pečeňové, makadamové, queenslandské, para orechy, pistácie
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semena a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich

O nás

Naša firma vznikla v decembri, v roku 2009. Základom je obedové menu, ktoré sa skladá z jednej polievky a 3 hlavné jedlá, ponúkame aj rozvoz jedla až po Suchú Horu, rozvoz je možný pri nahlásení stravy do 9: 00 v daný deň. Vznikli sme preto, lebo Rudko žil v rodine kde otec bol mäsiar a mama pracovala ako kuchárka. Stredná škola bola teda jasná. Po rokoch práce v zahraničí sa chcel usadiť doma a vtedy sme sa rozhodli, že to skúsime.

Poskytujeme aj možnosť rodinných osláv, kde však kapacita priestoru je maximálne 40 miest, aby sa človek cítil komfortne. 

Kontakty

Rudolf Bednár Jedáleň Smak
Pod Stráňou 858/27, Trstená 02801
Prevádzka: Hattalová 92, Trstená 02801

IČO: 44655517, DIČ: 1049974409
IČDPH: SK1049974409

Telefónny kontakt :
Rudolf: 0904390831
Michala: 0917450809
Kuchyňa: 0944092242

mail : info@jedalensmak.sk

Naša ponuka na Váš mail

Na základe Vašej registrácie na www.jedalensmak.sk Vám budeme posielať aktuálnu ponuku jedálneho lístka. V prípade, že už nebudete mať záujem o ďalšie posielanie, odber môzete kedykoľvek zrušiť kliknutím na link ODHLÁSIŤ SA, v každom prijatom maily.