Jedálny lístok - SMAK

Dátum :11.11.2024 - 15.11.2024

 

 

Pondelok      
Polievka [foto]

0,33l  Kelová

1
Menu 1: [foto] 130g  Znojemské bravčové pečené, tarhoňa 1,10
Menu 2: [foto] 130g  Vykostené kuracie stehno na baby špenáte, dusená ryža  
Menu 3: [foto]

150g  Pľúcka na smotane, kysnutá knedľa

1,3,7
 
Utorok      
Polievka [foto] 0,33l  Vývar   1,9
Menu 1: [foto] 130g  Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakové kaša, šalát  1,3,7
Menu 2: [foto] 130g  Zapekané palacinky s kuracím mäsom, šalát  1,3,7
       
 
Streda      
Polievka [foto]   0,33l  Frankfurtská s párkom 1,7
Menu 1: [foto]  130g   Sviečková na smotane, kysnutá knedľa  1,3,7
Menu 2: [foto]  130g  Námornícke bravčové mäso, dusená ryža, kyslá uhorka  1,3
Menu 3: [foto] 350g  Tvarohovo - marhuľové pirohy s posýpkou 1,3,7
       
Štvrtok      
Polievka [foto]  0,33l  Zabíjačková kapustnica  
Menu 1: [foto]   130g  gazdovský tanier (klobása, jaternica, bôčik), pučené zemiaky, čalamáda  
Menu 2: [foto]   130g  Plnená kuracia kapsa, dusená ryža, mrkvový šalát  1,3,7
Menu 3: [foto]   200g  Zeleninový šalát s vajcom + slaninový chips  3
       
Piatok      
Polievka [foto] 

 0,33l Cesnaková so syrom

 1,7
Menu 1: [foto]    350g  Buchty na pare s karamelom a makom  1,3,7
Menu 2: [foto]  

130g  Prírodný bravčový rezeň, dusená ryža, kyslá uhorka

 
Menu 3: [foto]  

350g  Francúzske zemiaky, kyslá uhorka

 1,3,7
     

 

Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená. Pôvod mäsa: Poľsko, Belgicko, EU

Kuchyňa : 0944 092 242

Zodpovedný vedúci: Rudolf Bednár

Polovičná porcia sa podáva výhradne deťom do 12 rokov!

Alergény v potravinách a ich označovanie:

Povinosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplíva zo smernice Európského parlamentu a Rady 2003/89/ES ako aj zákona NRSR č. 152/1995 zb.

Výskyt príslušného alergénu je vyznačený pri jedlách uvedených v tomto jedálnom lístku podľa nasledujúceho zoznamu:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, spadla, kajút, alebo ich hybridy a výrobky z nich)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrna a výrobky z nich
  7. Mlieko z neho vrátane laktózy
  8. Orechy, ktorým sú mandle, lieskové, vlašské, kasu, pečeňové, makadamové, queenslandské, para orechy, pistácie
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semena a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich

O nás

Naša firma vznikla v decembri, v roku 2009. Základom je obedové menu, ktoré sa skladá z jednej polievky a 3 hlavné jedlá, ponúkame aj rozvoz jedla až po Suchú Horu, rozvoz je možný pri nahlásení stravy do 9: 00 v daný deň. Vznikli sme preto, lebo Rudko žil v rodine kde otec bol mäsiar a mama pracovala ako kuchárka. Stredná škola bola teda jasná. Po rokoch práce v zahraničí sa chcel usadiť doma a vtedy sme sa rozhodli, že to skúsime.

Poskytujeme aj možnosť rodinných osláv, kde však kapacita priestoru je maximálne 40 miest, aby sa človek cítil komfortne. 

Kontakty

Rudolf Bednár Jedáleň Smak
Pod Stráňou 858/27, Trstená 02801
Prevádzka: Hattalová 92, Trstená 02801

IČO: 44655517, DIČ: 1049974409
IČDPH: SK1049974409

Telefónny kontakt :
Rudolf: 0904390831
Michala: 0917450809
Kuchyňa: 0944092242

mail : info@jedalensmak.sk

Naša ponuka na Váš mail

Na základe Vašej registrácie na www.jedalensmak.sk Vám budeme posielať aktuálnu ponuku jedálneho lístka. V prípade, že už nebudete mať záujem o ďalšie posielanie, odber môzete kedykoľvek zrušiť kliknutím na link ODHLÁSIŤ SA, v každom prijatom maily.